L'Ateneu acull una vintena d'obres de Miquel Casajuana

Cultura

Publicat el 1/des/03 per Silvia Gonzalez

L'Ateneu Santcugatenc acull, durant aquest mes, la darrera producció pictòrica de Miquel Casajuana. El polifacètic artista, primer deixeble de Josep Grau Garriga, exhibeix una vintena de natures mortes que ha realitzat en els últims anys. Amb aquesta mostra, Casajuana compleix seixanta anys dedicat al món de l'art.

Miquel Casajuana pinta des que tenia 14 anys. Des de llavors, l'artista ha confeccionat una dilatada carrera marcada per l'escultura i, sobretot, la pintura. L'Ateneu ha inaugurat una àmplia col·lecció de natures mortes en què l'artista vol plasmar la seva afició al naturalisme.

Tot i que acostuma a pintar nus, Casajuana s'ha decantat en aquesta ocasió per una reproducció d'objectes sobre taules. El pintor ha explicat quin és la seva font d'inspiració:

Miquel Casajuana

La inspiració ve del treball, tant si fas quadres, com si fas una escultura


L'obra de Miquel Casajuana no està vinculada a cap corrent avantguardista del segle XX. Segons altres artistes, com Joan Tortosa, la seva producció dóna sensació d'equilibri i d'un procés perfectament acabat. La mostra es pot visitar a l'Ateneu Santcugatenc fins a finals d'aquest mes.