Sílvia Munt torna a dirigir Ramon Madaula a l'obra 'Dubte'

Imatge promocional de Dubte / Font: Comedia.cat

Cultura

Publicat el 24/jun/12 per Tamara Atienzar

Els valldoreixencs Sílvia Munt i Ramon Madaula assumeixen la direcció i el paper principal de l'obra 'Dubte', que s'estrenarà dissabte de la setmana vinent al Teatre Poliorama. El muntatge és una adaptació teatral del text que John Patrick Shanley va portar també al cinema amb Meryl Streep. 'Dubte' també compta amb les actrius Rosa Maria Sardà, Nora Navas i Mar Ulldemolins.

'Dubte' narra les sospites d'una monja d'una escola religiosa sobre les intencions del mossèn amb un dels alumnes. L'obra vol mostrar tots els angles que es construeixen sobre les conjectures i els judicis precipitats.

L'obra està protagonitzada pel valldoreixenc Ramon Madaula, que farà de capellà i Rosa Maria Sardà, que encarnarà la monja desconfiada. 'Dubte' anirà sota la direcció de la valldoreixenca Sílvia Munt que torna a la direcció teatral després de tres anys. 'Dubte' ha guanyat quatre premis Tony i un Pulitzer de teatre i ha estat interpretada a Broadway.

No és el primer cop que Sílvia Munt dirigeix la seva parella, Ramon Madaula, en un muntatge. Munt ja va fer-ho el 2005 a 'Surabaya', l'obra amb què va estrenar-se com a directora.