Paco Minuesa exposa la seva visió de l'ésser humà a la Casa de Cultura

Paco Minuesa amb 'la seva gent'

Cultura

Publicat el 21/jun/12 per Adrià Claramunt

Un acostament progressiu de l'artista local Paco Minuesa a la figura i l'essència de l'ésser humà al llarg dels darrers 10 anys és el que uneix els 25 olis que exposa a la Casa de Cultura. Minuesa presenta a la mostra 'Tu' pintures sobre oli de mig i gran format que retraten, sobretot, gent i espais de Barcelona. L'exposició es podrà veure fins el primer diumenge d'octubre.

Paco Minuesa s'ha mostrat molt satisfet d'exposar per tercera vegada a la Casa de Cultura i ha destacat que aquesta exposició és fruit d'una progressió de 10 anys. El que va començar com un joc, afirma Minuesa, pintant la gent del carrer va transformar-se en una visió sobre les persones.

Paco Minuesa

M'he anat acostant progressivament a la figura de l'ésser humà.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha inaugurat amb l'artista aquesta mostra i ha valorat la gran generositat de Paco Minuesa.

Xavier Escura

S'ha de reconèixer la gran generositat de Minuesa vers altres artistes i que complementa el valor com artista que té per ell mateix.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'exposició s'ha inaugurat aquest dijous a la tarda a la Casa de Cultura i es podrà visitar fins la primera quinzena d'octubre.