Les dues biblioteques ofereixen aquest estiu lots sorpresa en préstec

Des d'aquest dilluns ja es poden aconseguir les Bibliobosses

Cultura

Publicat el 16/jul/12 per Marina Romero

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater i la Biblioteca Marta Pessarrodona de Mira-sol ofereixen a partir d'aquest dilluns lots sorpresa en préstec que contenen llibres, CD, DVD i revistes, entre d'altres, dividits per temàtica i per edats. Les anomenades Bibliobosses tenen com a objectiu donar a conèixer propostes de qualitat d'una manera original. A més, aquest divendres les dues biblioteques donaran a conèixer les dues guies de lectura amb recomanacions per a totes les edats.

La directora de la biblioteca de Mira-sol, Anna Mael, ha destacat, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5 FM), que les Bibliobosses preparades conjuntament entre les dues biblioteques són lots pensats per a diferents edats i representen una manera molt original per respondre les clàssiques consultes que els fan els usuaris a l'hora de triar les seves lectures d'estiu.

Anna Mael

És un préstec especial perquè ofereix tot tipus de material.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les Bibliobosses es podran recollir fins a final de mes, amb l'opció, en alguns casos, de no haver de retornar-la fins al setembre. Els usuaris d'aquesta promoció aconseguiran una bossa per portar llibres i d'altres objectes de regal.