Pessarrodona participa en un recital en homenatge a J.V. Foix al CCCB

Enguany es cumpleixen 25 anys de la mort de J.V. Foix / Font: Fundaciojvfoix.org

Cultura

Publicat el 19/jul/12 per Redacció

La poetessa santcugatenca Marta Pessarrodona participa, amb altres personalitats de la literatura catalana, en el FestFoix, un recital d'homenatge a J. V. Foix, que es farà al CCCB pel 25è aniversari de la seva mort. L'espectacle, que es farà aquest dijous a les set de la tarda i s'emmarca dins del cicle 'Kosmópolis, cap al 2013', farà un repàs de l'obra de l'escriptor català al llarg del segle XX, des dels anys 20 fins als anys 70.

El FestFoix és una iniciativa del poeta i periodista David Castillo que té com a objectiu homenatjar l'escriptor català J.V. Foix pels 25 anys de la seva mort. L'acte, que s'emmarca en el cicle 'Kosmópolis, cap al 2013', comptarà amb la participació de l'escriptora santcugatenca Marta Pessarrodona i altres personalitats consolidades de les lletres catalanes com Feliu Formosa, Francesc Parcerisa i Màrius Sampere. També hi col·laboraran joves poetesses, representades per Sílvia Bel, Teresa Colom, Núria Martínez Vernis i Estel Solé.

El recital estarà amenitzat amb música electrònica, dirigida pel DJ Vicent Fibla, i es tancarà amb l'adaptació del poema 'És quan dormo que hi veig clar' de Foix que va fer Joan Manuel Serrat, interpretat per Gerard Quintana i Enric Hernàez.

L'espectacle es realitzarà al CCCB i començarà a les set de la tarda.