Bremen (i Mishima) aquesta nit al festival de Cap Roig

La banda es va formar fa dos anys a Barcelona / Font: Myspace

Cultura

Publicat el 14/ago/12 per Anna Pérez

La formació musical Bremen, amb el santcugatenc Joan Villaroya com a baixista, actua aquesta nit al festival de Cap Roig com a teloner de Mishima. El concert comença a les deu de la nit i les entrades costen entre 28 i 33 euros. La banda de pop-rock està preparant el seu primer disc de llarga durada de cara a l'octubre.


MIRA-HO A CUGAT TV

El grup barceloní actuarà al festival de Cap Roig el segon dimarts d'agost, com a teloner del grup Mishima, amb qui ja han compartit escenari anteriorment. El baixista dels Bremen, el santcugatenc Joan Villaroya, ha explicat en declaracions a Cugat.cat l'impacte i alegria que els ha suposat participar en un festival tan reconegut i compartir cartell amb músics com Bob Dylan, Tony Bennett o George Benson.

Joan Villarroya

Quan es va presentar el cartell i vam començar a sortir a la premsa digital era força impactant. És quasi un honor poder tocar allà, encara que sigui fent de teloner d'un grup.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Després d'enregistrar un EP de quatre cançons, participar al 'Mou-te' i guanyar el premi Èxit del Sona 9 l'any passat, la formació es disposa a llançar el seu primer disc de llarga durada. L'últim any ha estat molt intens per als músics barcelonins, ple de talonatges i concerts.