Cinesa porta aquesta setmana ració doble de cinema en català

El doblatge en català de 'Pirates!' compta amb la veu de Gerard Piqué / Font: Cinevistablog.com

Cultura

Publicat el 17/ago/12 per Marc Tolrà

'Pirates!' és una de les estrenes d'aquest divendres al Cinesa i Yelmo a Sant Cugat. La cinta d'animació es podrà veure en català i en 3D al Cinesa, amb el futbolista Gerard Piqué posant veu al protagonista en la versió catalana. L'altra novetat de la setmana, estrenada aquest dimecres, és 'El legado de Bourne', que es podrà veure a tots dos cinemes. La cinta la protagonitza Jeremy Renner, Rachel Weisz i Edward Norton, entre d'altres.

La pel·lícula 'Pirates!' gira entorn de l'entusiasta però maldestre Capità Pirata, que malgrat haver tingut poc èxit en les seves aventures a alta mar, encara somia amb aconseguir el Premi Pirata de l'Any. Per això, el capità, juntament amb un grup de pirates molt peculiars, s'embarcaran en un viatge cap a Londres on trobaran Charles Darwin i un ximpanzè que parla.

El film està dirigit per Peter Lord i Jeff Newitt i compta amb les veus de Brendan Gleeson, Hugh Grant i Salma Hayek. El futbolista Gerard Piqué ha fet el doblatge com a 'Rei Pirata' en la versió catalana del film, mentre que el seu company Andrés Iniesta dobla un dels secundaris en la versió castellana.

L'altra estrena de la setmana és 'El legado de Bourne'. En aquesta pel·lícula es presenta un nou heroi de la franquícia, aquest cop interpretada per Jeremy Renner. El seu personatge no té més remei que jugar-se la vida com a conseqüència de les tres pel·lícules anteriors d'aquesta saga d'espies.

Aquesta setmana la meitat de les pel·lícules que es projecten al Cinesa Sant Cugat són en català: 'Pirates!' i 'Brave (Indomable)', en 2D i 3D.