Can Ninot agraeix el suport ciutadà durant el seu primer any de vida

Els titelles de Can Ninot seguiran proposant històries al públic local

Cultura

Publicat el 21/set/12 per Adrià Claramunt

L'espai Can Ninot ha complert el seu primer any de vida i ho ha fet agraint el suport del públic i el de les diferents companyies que han portat el seus espectacles a Sant Cugat. El teatre més petit de Catalunya prepara una festa a mitjans de novembre per celebrar-ho amb dues trobades que acolliran titellaires i públic.

El responsable de l'espai, Tian Cusidó, ha explicat que Can Ninot celebra el primer aniversari amb un públic fidel i molts projectes en marxa per a la nova temporada. En declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' (91.5 FM), Cusidó ha destacat la bona rebuda que han tingut per part del sector titellaire i també del públic santcugatenc i d'altres poblacions com Rubí i Cerdanyola.

Tian Cusidó

Estem molt contents amb l'acollida que hem rebut dels professionals i del públic santcugatenc i de l'entorn.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Treceño s'ha felicitat pels 3.500 espectadors que han passat per Can Ninot durant el primer any i ha ressaltat que, per a la nova temporada, es mantenen els preus dels espectacles.

La temporada d'enguany inclourà quatre produccions pròpies, quatre de petit format i una altra una mica més gran. Són 'La Castanyera', 'La llegenda de Sant Jordi', 'El Conte de Nadal' i 'El Patufet'.