La Porta del Somnis actuarà el dia de la Mercè a Barcelona

Component de La Porta dels Somnis

Cultura

Publicat el 20/set/12 per Redacció

El nou disc del conjunt santcugatenc La Porta dels Somnis donarà més presència a les guitarres i a la música 'folk' americana. Així ho ha explicat el membre de la formació, el guitarrista Oriol Saltor, en una entrevista a Cugat.cat, on ha destacat que aquest diumenge estaran presents en els concerts de la Festa de la Mercè, de Barcelona. El nou treball discogràfic, 'Un far encès', es publicarà, previsiblement, a finals d'any.

La formació santcugatenca, integrada per la vocalista Virgínia Martínez i els guitarristes Jaume i Oriol Saltor, han penjat a YouTube un vídeo on avancen fragments d'una de les cançons que incorporaran al futur treball 'Un far encès'. El guitarrista santcugatenc, Oriol Saltor, ha assegurat que aquest disc està impregnat de nous coneixements que els components adquireixen escoltant altres grups i això fa que els discos evolucionin i sonin millor que els anteriors.

Oriol Saltor

El so és una evolució. No hi ha grans canvis, però a cada disc incorpores coses que vas escoltant. Això fa que cada disc soni millor que l'anterior.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les guitarres i el so de la música 'folk' americana són alguns dels aspectes que prendran força en el treball, que està previst que es publiqui a finals d'any.

La formació actuarà aquest diumenge, el dia de la Mercè, a la Festa Major de Barcelona, concretament a l'avinguda Maria Cristina.