La plataforma 'Volem un Verdi a Sant Cugat' continua amb les seves demandes

Cinemes 'Verdi' a Barcelona / Font: Verdi

Cultura

Publicat el 27/set/12 per Sara Valdés

Volem un Verdi a Sant Cugat, col·lectiu que reclama la instal·lació d'un cinema de projeccions en versió original a la ciutat, continua recaptant suports mitjançant un manifest que es pot trobar als locals d'entitats com La Unió, l'Ateneu i la Casa de Cultura, entre d'altres. El grup ha explicat a Cugat.cat que un cinema santcugatenc ja ha mostrat la possibilitat de unir-se a la plataforma.

El grup ciutadà, que va néixer a les xarxes socials, ja ha aconseguit nous suports al carrer, i aquest dijous celebrarà al Club Muntanyenc una nova trobada per continuar amb la tasca que van iniciar durant l'estiu. La veïna de la ciutat i promotora de la iniciativa, Pilar Gorina, explica en una entrevista a Cugat.cat que hi ha un cinema santcugatenc interessat en la proposta.

Pilar Gorina

Volem recollir més signatures perquè el cinema interessat vol estudiar la possibilitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El col·lectiu Volem un Verdi a Sant Cugat va néixer fa uns mesos quan un grup de coneguts de la ciutat, amants del cinema, van expressar la seva voluntat de no haver-se de desplaçar a Barcelona per veure les darreres estrenes de films en versió original.