Els grups amb components locals Bremen i Mine! inauguren la nova sala Hoboken

Bremen inaugura la sala Hoboken conjuntament amb Mine!

Cultura

Publicat el 9/nov/12 per Adrià Claramunt / Darío Albert

Els grups amb components locals Bremen i Mine! inauguren aquest divendres a la nit la sala de concerts Hoboken. A partir de les deu de la nit, la nova sala de concerts de la ciutat oferirà el disc de debut de Bremen i la presentació del segon llarga durada, sota el títol 'La fi del món', de Mine!. L'aforament del concert és de 800 persones i s'hi pot accedir per una de les 500 invitacions gratuïtes que ofereix l'organització. Les 300 places restants s'obriran, també gratuïtament, a partir de les onze.

Mine! es caracteritza pel pop vocal i una mica experimental, on les quatre veus dels components del grup tenen el mateix protagonisme. Està format per Bernat Sánchez, Albert Rams, el santcugatenc Oriol Romaní i Ricky Malo, que canten sobre la percepció del moment present.

Bremen, per la seva banda, es mou entre el pop-rock i el folk. Està format per la veu i la guitarra acústica de Toni Terrades, la veu i la guitarra elèctrica de Gracià Pedro, la veu i la guitarra elèctrica de Guillem Rodríguez, el baix i la veu del santcugatenc Joan Villarroya i la bateria de Miguel Ballestar.

El responsable d'Hoboken, Carles Cano, explica que ha escollit aquests grups pel dia de l'estrena perquè tenen components santcugatencs. A més, ha detallat que l'entrada és gratuïta i que es pot descarregar per Internet a Salahoboken.com

Carles Cano

Tocaran Bremen i Mine!, que són grups amb membres de Sant Cugat. Serà un dia normal, amb la diferència que l'entrada serà gratuïta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La sala Hoboken ha estat batejada d'aquesta manera en honor a la ciutat de Nova Jersey fronterera amb Nova York, i que vol fer referència a la situació de Sant Cugat amb relació a Barcelona.