The New Raemon i Bárbara Cuerva, a la sala Hoboken avui

The New Raemon i Bárbara Cuerva són els teloners del segon dia de Hoboken / Font: Hoboken

Cultura

Publicat el 10/nov/12 per J Cañamares / D Albert

The New Raemon presenta el seu quart disc 'Tinieblas, por fin' aquest dissabte en un concert a la sala Hoboken, on estarà acompanyat per la banda santcugatenca Bárbara Cuerva, que actuarà com a telonera. Aquest és el segon dia que la sala de concerts de Can Solà està oberta a la ciutat i el primer on tothom hi podrà accedir, ja que aquest divendres només era amb invitació. La sessió club d'aquest dissabte anirà a càrrec del discjòquei Oscar Delafé i Gus Van Pop. L'actuació comença a les deu de la nit.

El quart disc de The New Raemon és un treball més fosc, tal com ha explicat l'autor, que afirma que només existeixen dues bandes: els poderosos i la resta. 'Tinieblas, por fin' és el resultat de mirar l'exterior i mirar-se a un mateix.

El responsable d'Hoboken, Carles Cano, ha explicat que han escollit aquest grup perquè 'encaixa molt bé amb els paràmetres artístics de la sala' i que volien un grup conegut per arrencar amb força.

Carles Cano

És un grup que ens agrada molt i encaixa en els paràmetres artístics que volem a la sala. Volíem un nom conegut per arrencar amb una mica de força.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'altra banda, la formació Bárbara Cuerva, que compta amb dos components de Sant Cugat, es va donar a conèixer per musicar el poemari 'De Nagasaki a Novorsibirsk', de Ventura Camacho.

El bateria del grup, Xavi Vila, ha reconegut en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que els fa molta il·lusió actuar de teloners de The New Raemon i en una sala 'que promet molt'.

Xavi Vila

No estem impressionats, jo diria il·lusionats. Estem molt contents de poder tocar abans d'un grup com The New Raemon i en una sala que promet molt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La nit finalitza a Hoboken amb la sessió club d'Oscar Delafé DJ i Gus Van Pop.