El taller de teatre musical de Coco Comín rep l'empenta d'una trentena de joves

Moment del taller, al Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 20/oct/12 per Nuria Alcala

La directora del musical 'Grease', Coco Comín, ha revelat aquest dissabte alguns dels detalls més destacats del món del teatre musical durant un taller centrat en aquest gènere al Teatre-Auditori. L'activitat, complementària a les diferents representacions del muntatge, ha descobert a una trentena de joves el procés de preparació d'una obra musical. Precisament, aspectes com l'escenografia i el repertori de 'Grease, el musical' han resultat l'eix vertebrador de les explicacions de Comín. En concret, els alumnes han cantat i coreografiat una de les cançons principals del musical com a cloenda de la trobada.

La commemoració del 40è aniversari de l'estrena de 'Grease, el musical' a Broadway ha aprofitat al màxim la presència del musical a la nostra ciutat. És per aquest motiu que el Teatre-Auditori ha estat l'escenari del primer taller de teatre musical orquestrat per la directora de l'obra, la valldoreixenca Coco Comín. La trobada ha comptat amb la col·laboració d'una de les actrius del muntatge Sheila López. La cita s'ha iniciat amb una mostra de l'escenografia del musical i les diferents parts de l'espai on es representa per després endinsar-se en la tècnica de preparació de l'espectacle.

Comín ha destacat la joventut dels participants i la seva disposició a assolir els reptes que els ha proposat.

Coco Comín

Hem vist una mostra d'una trentena de nois amb un talent i una il·lusió important.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un públic que, en general, ja es trobava vinculat a les arts escèniques, però que ha tret bon profit de la trobada.

Participants

Ens hem posat a prova, ha estat molt divertit. / M'ha agradat molt veure l'escenografia del musical, ha estat una experiència molt xula. / Hem comprovat el nivell dels ballarins de Grease. Ens quedem amb l'energia que ens ha transmès.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Fins i tot, una representació del grup de teatre musical de l'escola Aula de So s'ha apropat a la cita com a part del procés de preparació de la seva particular representació de 'Grease'. Els alumnes portaran properament un format més petit del musical a la ciutat.