Fila Zero proposa la comèdia 'Ai, carai!' per oblidar-se dels problemes quotidians

Moment de la presentació de l'obra 'Ai, carai!' que es representarà al Teatre La Unió

Cultura

Publicat el 6/nov/12 per Judith Cañamares

La companyia Fila Zero torna als seus orígens i programa una comèdia, 'Ai, carai!' al Teatre La Unió. Cinc actors intentaran robar un banc perquè els tregui de la pobresa però tot seran ensurts i enrenous. L'obra, escrita originalment el 1989 per Josep Maria Benet i Jornet, es representarà durant tres caps de setmana al teatre santcugatenc a partir de divendres de la setmana vinent.

El Teatre La Unió acollirà durant tres caps de setmana la història d''Ai, carai!', un grup d'homes que vol atracar un banc i que estaran animats per una periodista que vol triomfar a la seva causa. Així es presenta l'obra que dirigeix Pere Royo i que s'acompanya dels actors Pep Miramunt, Jaume Aler, Òscar López, Jaume Cases i l'actriu que fa de periodista, Anna Canet.

Royo ha destacat que és una obra per oblidar els problemes i per fer passar una bona estona a la gent que s'apropi al teatre santcugatenc.

Pere Royo

És divertida. El que hem buscat és recuperar una comèdia i que la gent vingui a riure, que problemes ja tenim prou fora. El que volem és que la gent s'ho passi bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les representacions tindran lloc els divendres 16 i 23 de novembre a les deu de la nit; els dissabtes 17 i 24 d'aquest mes a la mateixa hora, i els diumenges 18 i 25 a dos quarts de set del vespre. Les entrades tindran un preu de vuit euros per als socis de la Unió, i de 12 per als no socis.