Patrimoni Viu 2012: es reprenen les activitats aquest dissabte

Una de les acitivtats de Patrimoni Viu que es va fer l'últim cap de setmana de setembre, abans no plogués

Cultura

Publicat el 21/nov/12 per Redacció

Les activitats del Patrimoni Viu que van ser anul·lades en el seu dia per la pluja han estat reprogramades per aquest dissabte a la tarda i vespre. La plaça del Coll acollirà el taller de danses tradicional catalanes amb l'Escola de dansa Grup Mediterrània a les cinc i, posteriorment, a les set, es farà el concert a càrrec de la Societat Coral La Lira.

L'edició d'enguany de les jornades culturals Patrimoni Viu, que es van fer l'últim cap de setmana de setembre, es van dedicar al Modernisme i als primers estiuejants barcelonins que es van instal·lar a Sant Cugat. D'aquesta manera, el Museu i les entitats culturals de la ciutat van apostar per donar a conèixer un capítol de la història del municipi que ha deixat moltes empremtes, especialment arquitectòniques.

Les jornades culturals Patrimoni Viu són un projecte que vol aglutinar la iniciativa de les entitats culturals de Sant Cugat i el Museu en una mateixa voluntat: vetllar pel patrimoni cultural del municipi des d'una òptica pluridisciplinar i potenciar la participació ciutadana. Així doncs, les jornades culturals Patrimoni Viu són un tast que permet una visió global i acurada d'allò que va representar Sant Cugat en el passat i d'allò que és avui dia.