'Pedra i Sang' torna a esgotar les entrades en les quatre funcions per quart any consecutiu

Molta gent ha volgut repetir i tornar a veure l'obra.

Cultura

Publicat el 28/des/03 per Silvia Gonzalez

El muntatge nadalenc 'Pedra i Sang' s'ha consolidat com un dels clàssics teatrals de l'escena santcugatenca després d'exhaurir les localitats de totes les funcions per quart any consecutiu. Més de 400 persones han desfilat pel claustre del Monestir per veure l'assassinat de l'Abat Biure a càrrec de la companyia Tetrateatre.

Els ciutadans, de fora i dins de la ciutat, no es cansen de veure 'Pedra i Sang'. La majoria dels espectadors que han visitat el claustre, entre dijous i diumenge, ja havien vist abans l'obra, que ha escrit Josep Mª Jaumà.

El públic s'ha emocionat de nou amb l'assassinat de l'Abat Biure a mans del noble Berenguer de Saltells. Un duet interpretatiu que ha anat acompanyat d'un ampli repartiment d'actors i actrius locals que han aconseguit esgotar les entrades de totes les funcions. La directora de la companyia Tetrateatre, Dolors Vilarasau, ha explicat quin és el secret de l'èxit de 'Pedra i Sang':

Dolors Vilarasau

La clau de l'èxit de l'obra radica en què s'ha fet des del punt de vista de la gent del carrer


Vilarasau també ha comentat que la voluntat de l'Ajuntament i de la companyia teatral és consolidar l'espectacle més enllà de la nostra ciutat:

Dolors Vilarasau

Tant l'Ajuntament com nosaltres tenim la voluntat de consolidar aquesta obra


Ciutadans de totes les edats han aprofitat aquestes festes per veure aquesta obra de teatre, que produeix l'Ajuntament. Escoltem quines són les impressions d'alguns dels ciutadans que han ocupat la butaca:

Espectadors

He vingut a veure l'obra perquè m'interessa molt la història


L'obra, com cada any, ha incorporat dues escenes noves per abordar temes d'actualitat. Enguany, els temes triats han estat la guerra i l'accès dels joves per accedir a un habitatge.