Contes, conferències i exposicions, a les biblioteques de la ciutat per Nadal

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater serà un dels centres on tindran lloc els actes

Cultura

Publicat el 11/des/12 per Darío Albert

Les biblioteques de la ciutat enceten aquest dimarts les activitats de Nadal. Els dos centres acolliran un seguit d'exposicions, conferències i lectures de contes que tindran lloc fins el primer divendres de gener.

L'escriptor Pere Calders protagonitzarà el primer acte, aquest dimarts. Carme Pla llegirà, a partir de les vuit del vespre, un recull dels seus contes a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. La Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona acollirà, aquest dimecres, la lectura de contes matemàtics, que anirà a càrrec de Clara Gavaldà.

L'escriptor Màrius Serra serà l'encarregat d'oferir la conferència 'Poesia i jocs verbals', que tindrà lloc dimecres que ve. La xerrada, que serà a la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona, s'emmarca dins el 12è Festival de poesia de Sant Cugat.

La directora d'aquest centre, Anna Mael, ha explicat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que Serra farà un repàs dels escriptors que han jugat amb el llenguatge.

Anna Mael

A Màrius Serra li agrada jugar amb el llenguatge. La xerrada és una passejada per la literatura i tots els autors que han jugat amb el llengutge en la seva poesia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



'Granotes, gripaus i altres trifulgues' és el nom de la lectura de contes que farà Cesc Serrat a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater aquest dissabte. Aquest centre acull les exposicions '25+2 Llibre Taller Triangle', a càrrec de Taller Triangle, i la mostra fotogràfica realitzada pel grup de fotografia del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC). Les exposicions es podran veure fins l'últim diumenge de desembre i fins el primer divendres de gener, respectivament.

A més, fins el penúltim dijous de desembre les dues biblioteques sortejaran una panera de llibres.