DTerra celebra en l'11è aniversari que l'artesania artística tingui lloc a la ciutat

Cultura

Publicat el 15/des/12 per Laura Mont

La galeria DTerra ha celebrat aquest dissabte el seu 11è aniversari amb la ciutat per agrair als santcugatencs el seu compromís amb la joieria i la ceràmica artístiques i d'autor. Una trentena de persones ha participat als tallers gratuïts de la galeria, que també han servit per fer promoció de les activitats que es duen a terme tot l'any. Una festa amb cava, sortejos i parlaments han tancat les celebracions d'un any en què DTerra ha consolidat la seva oferta de cursos i tallers.

Els santcugatencs aprecien l'originalitat i l'art de la joieria i la ceràmica d'autor que ven i exposa la galeria DTerra. Aquest interès ha fet possible la presència i consolidació de DTerra, impulsat per Roberta Ferreira i Laura Jener, durant més d'11 anys a la ciutat. La propietària de l'establiment Roberta Ferreira ha explicat que agrair aquest compromís és el sentit de celebrar cada any el seu aniversari amb clients, alumnes i amics.

Roberta Ferreira

Cada any fem l'aniversari perquè ens agrada compartir amb la gent que ens acompanya tot l'any i celebrar que portem 11 anys en aquesta especialització en la joieria d'autor.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les celebracions han començat amb tallers gratuïts de ceràmica i joieria que han tingut una gran rebuda. És precisament en aquest tipus de cursos on Dterra ha ampliat més la seva activitat i clientela, enguany. Segons Ferreira, aquesta mostra gratuïta serveix també per consolidar aquesta tendència.

Roberta Ferreira

Els tallers són de joieria i ceràmica, la nostra especialitat per a què la gent que pugui estar interessada ho provi i sigui un possible alumne o client.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



DTerra ha estat també l'escenari d'una festa de portes obertes on s'ha fet un sorteig d'una joia i una peça de ceràmica entre els assistents, i que ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa.

En motiu de l'aniversari, DTerra també ofereix un descompte de l'11% en tots els seus productes fins el dia de Reis.