La Canals Galeria d'Art dóna el tret de sortida als actes del 40è aniversari

Els assistents han estat acompanyats de l'obra d'Àngels Ribé

Cultura

Publicat el 15/gen/13 per Judith Cañamares

La Canals Galeria d'Art ha encetat l'any de celebració del 40è aniversari de l'espai cultural amb un tast de vins al qual han assistit una trentena de persones. El tast ha anat a càrrec de la sommelier del celler Mas Blanch i Jové, Sara Jové, que ha explicat les característiques de quatre tipus de vins diferents de la denominació d'origen Costers del Segre. El tast s'ha acompanyat de l'exposició d'Àngels Ribé, que es podrà visitar fins diumenge de la setmana vinent.

La sommelier del celler Mas Blanch i Jové, Sara Jové, ha destacat que la subzona de Les Garrigues fa que els vins siguin molt frescos i elegants, amb molta concentració.

Sara Jové

Estem a la subzona de les Garrigues, a la Pobla de Cérvoles. Les nostres vinyes arriben als 850 metres. Els nostres vins són molt frescos, elegants i amb molta estructura i concentració.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La propera mostra que tindrà lloc a la Canals Galeria d'Art és 'Sant Cugat i els seus artistes' que s'inaugurarà l'últim dimarts de gener a dos quarts de vuit del vespre. L'exposició aplegarà alguns dels artistes de la ciutat que al llarg dels anys han passat per la galeria.