Un ball 'vintage' de fi de curs protagonitza el primer videoclip de The Risas

Cultura

Publicat el 19/gen/13 per Núria Juanico

El grup santcugatenc The Risas ha transportat aquest dissabte una cinquantena de persones als anys 80 en la gravació del seu primer videoclip. El Teatre la Unió s'ha convertit en l'escenari d'una festa de final de curs on The Risas ha actuat, en la ficció, davant joves disfressats amb roba 'vintage' que han ballat al ritme de la cançó 'Un obès a la lluna'. El videoclip, que es podrà veure al març, vol transmetre el missatge positiu que tothom pot trobar el seu lloc a la vida.

El primer single de The Risas narra la història d'un home amb sobrepès que només a la lluna és feliç ja que allà la gravetat no existeix. Amb l'objectiu de difondre el missatge de la cançó, on es defensa que tothom pot trobar el seu lloc a la vida, el grup ha creat una història paral·lela que transcorre durant un ball multitudinari de final de curs i on, precisament, la banda sonora és la peça 'Un obès a la lluna'.

Alhora, el videoclip vol transmetre un esperit positiu d'acord amb el caràcter festiu del conjunt. Aquest és el primer rodatge d'una cançó de The Risas i segons el cantant del grup, Martí González, l'experiència els ha permès potenciar amb la imatge tots els aspectes de la peça musical.

Martí González

És una experiència molt divertida. Ens hem centrat en la imatge per mostrar i potenciar la nostra música.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



The Risas ha escollit l'estètica 'vintage' dels anys 80 perquè s'adequa amb el seu estil musical i alhora els ha permès parodiar les festes de final de curs nord-americanes del segle passat.