Dissidència dubta dels mèrits del nou gestor d'Hoboken per assolir el càrrec

Logotip de Dissidència Sònica / Font: Ajsantcugat.blogspot.com

Cultura

Publicat el 23/gen/13 per Sílvia González

Dissidència Sònica considera que l'entrada com a gerent de la Sala Hoboken del membre de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), Pol Moragas, no respon al canvi de rumb anunciat per la mateixa sala a Cugat.cat. A través d'un comunicat, el sindicat musical afirma que la sortida de l'anterior gerent està envoltada d'obscurantisme i reitera que al municipi 'hi ha una casta que es mou entre els càrrecs de l'Ajuntament i certs sectors empresarials' que subvenciona una cultura d'elit en detriment de la cultura popular.

En un document signat pel col·lectiu musical, Dissidència recull la sortida de Carles Cano com a gerent d'Hoboken, dos mesos després de l'obertura de l'espai, i la seva substitució pel santcugatenc Pol Moragas. Un canvi que, segons l'associació, no respon a la redefinició de la programació de sala que el mateix Moragas explicava divendres passat a Cugat.cat.

El col·lectiu planteja dubtes al voltant de l'elecció de Moragas com a gerent de la sala musical, fent èmfasi en el seu currículum polític vinculat a la secretaria de Coordinació i Acció Política de la JNC local. Dissidència no s'explica com Moragas ha 'grimpat' fins arribar a la gerència d'Hoboken i per això el membre del col·lectiu Quimantú Segura demana explicacions per posar llum a l'obscurantisme que, segons diu, ha envoltat el procés.

Quimantú Segura

Del canvi de gerent no en sabem els motius. Tampoc sabem com un secretari del partit que governa a la ciutat des de fa gairebé 30 anys és el nou gerent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per acabar, l'entitat remarca que al municipi existeix 'una casta que es mou entre els càrrecs de l'Ajuntament i certs sectors empresarials' que subvenciona una cultura d'elit en detriment de la cultura popular.