Reincidentes promou el micromecenatge per tocar a Sant Cugat

Reincidentes podrien actuar a la ciutat / Font: Reincidentes.com

Cultura

Publicat el 13/feb/13 per Tamara Atienzar

La plataforma santcugatenca que promou concerts en línia sota demanda, Bandeed, ha proposat un concert de Reincidentes a Sant Cugat a petició del grup. La formació, que ha confiat en la plataforma buscant noves formes de funcionar i interactuar amb els fans, aposta per traslladar el poder de decisió als seus seguidors per evitar els contratemps de convocar un concert sense les suficients entrades venudes. La proposta del concert de Reincidentes és per al 17 de maig a la sala Hoboken.

Bandeed prepara un concert a la ciutat de Reincidentes que abans de confirmar-se passarà per tres fases. Aquest dijous començarà el sondeig, on es valorarà l'interès que desperta l'actuació. Un cop finalitzat, serà el torn de la prevenda on els interessats reservaran les entrades a preu reduït. Només si es cobreix l'aforament mínim de la sala es confirmarà el concert i serà el moment de posar a la venda les entrades sobrants.

Bandeed, que es basa en el concepte de crowdfunding, va ser la guanyadora del concurs '10 Up Corners' que va tenir lloc al maig en el marc de la 2a Trobada Estatal Yuzz.