El Cor de noies Exaudio protagonitza el tercer concert de música sacra al Monestir

Exaudio repasarà la visió de la Verge Maria / Font: Cordenoiesexaudio.blogspot.com

Cultura

Publicat el 15/mar/13 per T Atienzar / J Cañamares

El Cor de noies Exaudio serà el protagonista del tercer concert del cicle de música sacra coral que acull el Monestir aquest divendres. L'actuació, que començarà a les nou del vespre, està dedicada a la mare de Jesús i per aquest motiu porta el títol 'A la Verge'. Sota la direcció de Júlia Sesé, Exaudio ofereix obres de compositors de l'àmbit de la cultura catalana, de l'Europa central i algunes cançons del compositor britànic Gustav Holst.

Prop d'una trentena de veus del cor femení Exaudio omplirà la nau del Monestir en un concert dedicat a la verge Maria. La directora d'aquesta actuació, Júlia Sesé, ha destacat que el seu repertori se centra en la música a capella del segle XX i ha qualificat el so d'un color molt especial i angelical.

Júlia Sesé

Són totes les cançons a capella i això crea un color molt especial. El sol és molt brillant i angelical i crea un ambient molt concret. Totes les peces són del segle XX.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La cita compta amb la col·laboració i organització de Camerata Sant Cugat. Els beneficis recollits amb aquest concert aniran destinats a la secció local de Càritas.