El jazz i l'escultura es donen la mà avui a El Siglo

Sheiman i Terraza actuaran junts / Font: Elsiglo.cat

Cultura

Publicat el 23/mar/13 per Tamara Atienzar

La música d'Els Escarbats i de Susana Sheiman & Ignasi Terraza Quartet i una exposició d'escultura en fusta són les activitats que presenta la sala cultural El Siglo per a aquest dissabte. La jornada començarà a dos quarts de dotze del migdia quan Els Escarbats pujaran a l'escenari coincidint amb la inauguració de l'exposició 'Fusta, llum i natura'. La nit anirà amenitzada pel concert de Susana Sheiman i Ignasi Terraza, que no actuaven junts a la ciutat des de 2010. El concert, que està organitzat pel Club de jazz, té un preu de 13 euros amb consumició.

El tradicional concert-vermut de El Siglo estarà protagonitzat per la formació Els Escarbats, especialistes en interpretar els temes de la popular banda anglesa The Beatles. Veu, piano, guitarra, baix, bateria i percussió rememoraran els èxits de John Lennon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr de la mà de Joan Carles Català, Lluís Moreno, Joan Alba, Wolfgang Lepp i Toni López.

L'altre punt fort de les activitats d'aquest dissabte en l'àmbit musical serà l'actuació de Susana Sheiman & Ignasi Terraza Quartet, que començarà a tres quarts d'onze de la nit. La formació es consolida com un dels grups més importants del panorama jazzístic del moment després d'actuar al Cafè Central de Madrid. Susana Sheiman i Ignasi Terrasa, pianista jazzístic reconegut internacionalment, estaran acompanyats per Horacio Fumero i Esteve Pi.