'Hansel i Gretel' acosta al públic familiar el món dels titelles

Moment de l'espectacle a Can Ninot

Cultura

Publicat el 24/mar/13 per Anna González

El teatre més petit de Catalunya, Can Ninot, s'ha convertit aquest diumenge en el bosc on Hansel i Gretel s'han perdut per aprendre juntament amb el públic familiar el rerefons de la seva aventura. La companyia Trac Trac ha estat l'encarregada de pujar a l'escenari aquest muntatge de titelles que posa l'accent en el missatge pedagògic.

Els titelles de taula fets amb goma escuma i làtex donen forma a aquesta adaptació del clàssic conte. La presidenta del Centre de Titelles del Vallès, on s'integra la companyia Trac Trac, Àngels Valero, ha explicat que l'objectiu és centrar-se en missatges com la golafreria i els cànons de bellesa.

Àngels Valero

Hem fet una adaptació a les necessitats dels nens. Ens centrem en la golafreria i els cànons de bellesa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Es tracta d'un espectacle de petit format adreçat al públic familiar. De fet, Valero ha explicat que la gran majoria de companyies de titelles catalanes treballen a l'estranger, i per això espais com Can Ninot són especialment atractius per portar aquest tipus de muntatges.

Àngels Valero

És genial que llocs com aquest es mantinguin. Es poden portar propostes petites i fa que el món dels titelles es mantingui.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'espectacle de titelles 'Hansel i Gretel' de la companyia Trac Trac s'ha representat a Can Ninot en doble funció aquest cap de setmana.