La Porta dels Somnis presenta el seu nou disc a la sala Luz de Gas

Els santcugatencs presenten àlbum aquest dijous a la sala barcelonina / Font: La Porta dels Somnis

Cultura

Publicat el 25/abr/13 per Judith Cañamares

La formació La Porta dels Somnis presenta el seu darrer treball, 'Un far encès', aquest dijous a la sala Luz de Gas. El grup arriba a aquesta cita amb més de 2.000 còpies venudes d'aquest àlbum. 'Un far encès' compta amb 10 temes i és el cinquè disc de la banda santcugatenca. La presentació té lloc a les nou del vespre a la sala barcelonina.


MIRA-HO A CUGAT TV

Els germans Saltor han estat els encarregats d'arranjar, produir i compondre la música acompanyats de la veu de Virgínia Martínez. En aquest àlbum s'hi poden trobar cançons d'estil pop-rock com el mateix 'Un far encès', 'Cap a tu' o 'Daltabaix', pinzellades de folk americà a 'aprendre de tu' i 'Fem una nova cançó' i nous ritmes a 'La ingenuïtat'. A més, aquest disc compta amb la versió 'L'Aigle Noir' que Maria del Mar Bonet va popularitzar amb la versió en català 'Àliga negra'.

La Porta dels Somnis va editar el seu primer disc l'any 2005. Està format por Virgínia Martínez i els germans Jaume i Oriol Saltor i destaca por la qualitat i l'expressivitat de la veu de Virgínia, la bona combinació de guitarres dels Saltor i uns textos càlids i directes.