Atracció sexual, desig i amor es confonen al Teatre Auditori amb el muntatge Acosta't

Goanyalons, Casanovas i Madaula actuen al costat de la jove Anna Ycobalzeta

Cultura

Publicat el 25/gen/04 per Ester Castanyer

La relació de parella, el desig i l'atracció sexual són els temes centrals del muntatge 'Acosta't', de Patrick Marber. Prop de 500 persones han pogut veure al Teatre Auditori aquesta obra, dirigida per la britànica Tamzin Townsend i interpretada per Àngels Gonyalons, Àlex Casanovas, Anna Ycobalzeta i el valldoreixenc Ramon Madaula.

'Acosta't' explica els problemes de dos homes i dues dones que confonen el desig i l'atracció sexual amb l'amor i les relacions de parella. La passió, l'engany, la falta de confiança i l'amistat es barregen en aquest muntatge escrit pel britànic Patrick Marber.

Per a l'actor valldoreixenc Ramon Madaula, és un text sorprenent i molt modern, però també molt assequible per tots els públics.

Ramon Madaula

És una obra que parla amb un estil molt nou i modern del difícil que és la relació de parella i estimar-se. Està explicat d'una forma molt assequible a tots els públics.


El muntatge 'Acosta't' va néixer d'una iniciativa dels propis actors, que volien donar vida a aquest escrit de Marber, i va estrenar-se el passat mes de setembre al Teatre Villarroel de Barcelona, que ha estat qui ha produït l'obra.
El Teatre Auditori també ha donat aquesta setmana el tret de sortida a la programació familiar amb l'espectacle 'Origami', de la companyia Mudances.