L'equador de la 2a Diada del Foc omple Sant Cugat de foc, fum i xivarri

Diversos correfocs ompliran de foc els carrers de la ciutat

Cultura

Publicat el 4/mai/13 per Núria Juanico

La 2a Diada del Foc dels Diables de Sant Cugat arriba al seu equador aquest dissabte amb un programa carregat de foc, fum i soroll. Tallers infantils i l'actuació d'entitats culturals han protagonitzat el segon dia de la festa, que finalment s'ha quedat sense correfoc per la pluja. Les activitats tenen lloc a la plaça del Rei i la plaça d'Octavià. La Diada també compta amb actes per celebrar el 40è aniversari del Taller Jeroni de Moragas i un concert del grup Terratombats a la mitjanit.

Tallers infantils i un mural gegant han engegat a les onze del matí el segon dia de la Diada del Foc, que també ha acollit l'animació infantil i un gran taller de circ i màscares a les quatre de la tarda. La Diada s'ha unit enguany a la celebració del 40è aniversari del Taller Jeroni de Moragas.

El foc i el xivarri més intens amb la tabalada i el correfoc infantil han protagonitzat la tarda. Els Diables han anul·lat, però, el Correfoc de la Diada, que seguirà amb un sopar popular a les deu de la nit. El grup Terratombats posarà punt final a la vetllada amb un concert a la mitjanit.

La 2a Diada del Foc segueix aquest diumenge al matí amb jocs populars, un taller de tabalers infantils i una ballada de sardanes.