Les biblioteques s'omplen d'activitats a partir d'avui i durant el mes

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater s'omplirà d'activitats per celebrar el vintè aniversari

Cultura

Publicat el 4/mai/13 per Tamara Atienzar

Exposicions, espectacles, contes, presentacions de llibres i lliuraments de premis omplen les biblioteques des d'aquest dissabte. Durant aquest mes, la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona porta tres exposicions i el taller l''Hora del conte'. D'altra banda, la Central Gabriel Ferrater serà la que aculli la major part de les activitats, coincidint amb la celebració del 20è aniversari de l'edifici.

Les primeres exposicions de les biblioteques ja estan obertes als santcugatencs. A Mira-sol es podrà visitar fins al 19 de maig la mostra 'Escriure en temps difícils' i fins al 30 'El mar, el mar, el mar' a càrrec d'Entretallers. L'altra data important per a la biblioteca mirasolenca serà dimecres que ve, quan acollirà el taller infantil l''Hora del conte'.

La major part de les activitats tindran lloc a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, que celebra el seu 20è aniversari. Aquest diumenge acollirà l'espectacle 'Carvalho contra Vázquez Montalbán' a dos quarts de nou del vespre. Però, serà el dilluns que ve quan es concentraran la major part de les activitats.

Un dels protagonistes del dilluns serà Josep Vicenç Foix, s'inauguraran les exposicions 'A l'ombra de Foix, una proposta de llibres d'art' i 'Tot n'és ple: Instal·lació a partir dels opemes de J.V Foix'. A més, a les set, s'inaugurarà la celebració del 20è aniversari de la biblioteca.

L'espectacle per a adults 'Els efectes del tabac' tindrà lloc dimarts que ve a les vuit del vespre i el torn dels més petits serà el divendres que ve a les sis de la tarda amb el conte 'Poetes a Pèl'. El plat fort serà dissabte de la setmana vinent quan tindrà lloc la celebració oficial del 20è aniversari. L''Hora del conte' tornarà el 18 de maig i el 21 els més petits rebran el Premi de narrativa Infantil de Sant Cugat.

Les dues biblioteques tancaran les activitats el 30 de maig. La Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona inaugurarà l'exposició 'Una literatura pròpia, dones escriptores' i la Biblioteca Central Gabriel Ferrater tancarà programació amb la presentació del llibre 'Tornar es lluny' de Francesc Garriga.