Esteve Polls apropa a Sant Cugat les aventures d''El genet solitari'

Moment de la inauguració de l'exposició d'Esteve Polls a la Canals Galeria d'Art

Cultura

Publicat el 30/mai/13 per Judith Cañamares

Una exposició sobre el còmic 'El genet solitari' del santcugatenc Esteve Polls ha donat el tret de sortida dels actes de presentació del carrer del Còmic, que s'inaugurarà aquest divendres en el marc del Sant Cugat Actiu. Una vintena de làmines del 'clàssic que no caduca', segons l'autor, engalana la Canals Galeria d'Art des d'aquest dijous. Polls ha subratllat que la temàtica pren especial importància a un mes de l'estrena nord-americana de la pel·lícula.

La mostra és un reconeixement de Polls a Sant Cugat aprofitant la dedicació que ha fet el responsable de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, al món del còmic en general i del western en particular durant la mostra Sant Cugat Actiu, que comença aquest divendres.

El santcugatenc Esteve Polls, que porta sis anys dibuixant el reconegut personatge de western, ha afirmat a Cugat.cat que ja de petit llegia els còmics i que, quan li van oferir encarregar-se del dibuix, va acceptar encantat.

Esteve Polls

Jo de petit amb sis anys ja llegia 'El llanero solitario'. Quan em van dir des dels Estats Units si m'atrevia a fer els dibuixos vaig dir 'ja!'.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'exposició 'En reconeixement al meu poble' ha donat el tret de sortida a tres dies durant els quals el carrer de la Creu es transformarà en la via dedicada al western i al còmic.