L'Escola de Música dóna el tret de sortida a la setmana cultural amb una conferència

Les activitats duraran tota la setmana.

Cultura

Publicat el 10/feb/04 per Ester Castanyer

Una conferència sobre les propietats de la musicoteràpia ha servit per donar el tret de sortida a la setmana cultural de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. Fins aquest divendres, els alumnes d'aquest centre alternaran les classes habituals amb un seguit d'activitats relacionades amb la música i altres arts.

Sota el lema "Música ... I una classe diferent", l'Escola Municipal de Música celebra un any més la seva setmana cultural amb l'objectiu de combinar per uns dies la rutina acadèmica amb altres tipus d'activitats

Per al director d'aquesta escola, Joan Josep Gutiérrez, es tracta d'oferir alternatives i parlar de temes relacionats amb la música com poden ser la pintura, el disseny o altres arts.

Joan Josep Gutiérrez

La setmana cultural és una manera de fer classes diferents al voltant de la música. Música n'hi ha a tot arreu, però hem escollit la seva relació amb altres arts.


Precisament, el tret de sortida a aquesta setmana ha estat una conferència sobre la relació entre la música i la medicina. Catherine Clancy ha estat l'encarregada de parlar de les propietats de la músicoteràpia, que segons ha dit pot aplicar-se tant a rehabilitació i fisioteràpia, com a depressions o altres tipus de malalties.

Clancy ha assegurat que aquesta tècnica es coneix molt poc a l'Estat Espanyol i ha valorat positivament que es doni a conèixer alumnes de música, que potser en un futur s'hi voldran dedicar.

Catherine Clancy

Si són persones que ja els interessa la música, és una sortida preciosa que es poden plantejar pel seu futur.


Les activitats de la setmana cultural s'allargaran fins divendres amb propostes obertes a tothom i que van des de la relació de la música amb la pintura o el disseny fins a una taula rodona sobre escola i ciutadania.