Presència santcugatenca al festival Altaveu amb Egon Soda i Albert Puig

El grup barceloní Egon Soda en una imatge promocional / Font: Festivalaltaveu.cat

Cultura

Publicat el 4/set/13 per Judith Cañamares

La 25a edició del festival Altaveu arriba amb segell santcugatenc per la participació del membre d'Egon Soda, Ferran Ponton, i la direcció artística d'Albert Puig. La proposta arrenca aquest dijous i fins dissabte a Sant Boi de Llobregat. El concert d'Egon Soda serà dissabte a tres quarts menys cinc de dotze de la nit amb un preu d'entrada de cinc euros.


MIRA-HO A CUGAT TV

La banda de pop-rock indie de Barcelona Egon Soda, formada per Ricky Falkner, el santcugatenc Ferran Ponton, Xavi Molero i Pablo Garrido, presentarà el seu segon disc 'El hambre, el enfado y la respuesta' a l'Altaveu 2013. El membre santcugatenc de la banda, Ferran Ponton, s'ha mostrat il·lusionat per la participació al festival, i ha anunciat que serà una actuació molt especial, ja que és el darrer concert del cantant Ricky Falkner a Catalunya, tot i que no marxa de la banda.

Ferran Ponton

Serà per a nosaltres un concert especial perquè el nostre cantant, Ricky Falkner, marxa a viure a Madrid. Serà molt emotiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Altres reclams musicals del festival són Dorian, La Troba Kung-Fu i Standstill, i els Premis Altaveu que reconeixeran la feina d'artistes com Joan Colomo, Marina Rossell, Peret i Txarango.