La mostra de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix uneix l'art local

Moment de la inauguració de la mostra

Cultura

Publicat el 13/set/13 per Anna González

La 31a Mostra d'Art de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix aplega més d'una setantena d'obres de creadors locals. L'exposició, inaugurada aquest divendres dins la Festa Major del territori, es pot veure a la seu de l'entitat. La mostra s'ha convertit en una tradició que vol ser una plataforma per a l'art local.

Una vintena d'artistes locals, i especialment de Valldoreix, exposen en aquesta mostra, que enguany arriba a la seva 31a edició.

Tot i la trajectòria de la proposta, el president de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix, Jordi Cufí, ha lamentat que l'EMD hagi organitzat una altra mostra d'art el mateix dia.

Jordi Cufí

Crec que no és lògic. Aquesta porta 31 edición i té èxit. No té sentit comú.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha assegurat que és tracta d'activitats complementàries, ja que la mostra institucional s'ha inaugurat una hora abans i aplega artistes que han exposat durant el darrer any a la sala d'exposicions de la Casa de la Vila de Valldoreix.

Josep Puig

Un acte no se sobreposa amb l'altre ni treu rellevància. No treu públic l'un a altre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La 31a Mostra d'Art de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix es pot veure a la seu de l'entitat fins al 29 de setembre.