Tres formacions santcugatenques opten a participar al circuit Girando Por Salas

Girando Por Salas vol ajudar els nous músics / Font: Girandoporsalas.com

Cultura

Publicat el 2/oct/13 per Tamara Atienzar

Els grups de David Mengual, Free Spirits Big Band i Slow Quartet, i la formació l'Spessa són els conjunts santcugatencs que opten a ser seleccionats pel circuit de música Girando Por Salas (GPS). En aquesta edició, s'han presentat 523 conjunts i aquest divendres es donaran a conèixer els 36 escollits pel jurat.

Girando Por Salas és un projecte que busca donar a conèixer arreu de l'Estat espanyol grups de música que tinguin un treball publicat però menys de tres. L'objectiu de la iniciativa és potenciar el sector de la música en directe, oferir un espai als artistes emergents i fomentar l'intercanvi entre artistes de diferents punts de la geografia. A més dels concerts, el circuit proporciona ajuda per a la promoció discogràfica.

Enguany, GPS arriba a la 4a edició amb David Mengual, Free Spirits Big Band i Slow Quartet, i la formació l'Spessa com a propostes locals. L'any passat, l'accent santcugatenc el va portar la banda musical Cyan, que lidera el santcugatenc Javi Fernández. Els concerts començaran al novembre i s'allargaran fins al març.