L'Ajuntament aplaudeix les iniciatives d'entitats per homenatjar Grau-Garriga

L'artista, en una entrevista a Cugat.cat

Cultura

Publicat el 7/oct/13 per Redacció

El regidor de Cultura, Xavier Escura, veu amb bons ulls iniciatives com la ruta en homenatge a Grau-Garriga que prepara la galeria Canals. El regidor ha recordat que l'Ajuntament continua treballant en l'homenatge ciutadà a l'artista consistent en un reconeixement simultani a diverses ciutats amb la col·laboració de la família de Grau-Garriga.

Tot i que Xavier Escura s'ha mostrat sorprès per la iniciativa del responsable de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, ha destacat 'la bona intenció' d'organitzar aquest Any Grau-Garriga i la ruta que vol impulsar el galerista. Tot i això, Escura ha emplaçat Canals a aportar el finançament necessari per tirar endavant la proposta que vol organitzar.

Amb relació a l'homenatge que prepara el consistori, Escura ha expressat que encara no hi ha una data fixada per a aquest acte, per la complexitat de la preparació i la quantitat d'organismes implicats.

Xavier Escura

Des que es va morir l'artista estem fent un treball de fons per fer-li el reconeixement que es mereix. No hi ha data per la complexitat. Volem que sigui un homenatge simultani a diverses ciutats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El regidor de Cultura ha recordat que hi ha altres artistes santcugatencs que estan pendents d'un homenatge per part de la ciutat com Gabriel Ferrater i Pere Formiguera.