L'homenatge a Jean-Pierre Rampal sedueix el públic del Teatre Auditori

El concert ha acabat amb tres visos a petició del públic

Cultura

Publicat el 14/feb/04 per Ester Castanyer

El concert de cambra en homenatge a Jean-Pierre Rampal ha acabat amb 3 bisos a petició del públic. El programa, integrat per temes de Mozart, Doppler o Verdi i interpretat per una parella de flautes i un piano, ha estat molt ben rebut per les prop de 400 persones que han omplert el Teatre Auditori.

L'objectiu d'aquesta actuació ha estat el de retre un homenatge al mestre de flauta Jean-Pierre Rampal, considerat un dels millors flautistes de la nostra època, i que va morir ara fa 4 anys.

La santcugatenca Patrícia de No, acompanyada del també flautista Claudi Arimany i el pianista Alan Branch, ha estat l'encarregada de coordinar aquest espectacle, que ha estat molt ben rebut per part del públic santcugatenc. Així s'ha posat de manifest amb els aplaudiments i les demandes de repetició, que han culminat en 3 visos.

Per a Patrícia de No, ha estat una rebuda magnífica, tenint en compte que al nostre país hi ha poca tradició de fer concerts de música de cambra.

Patrícia de No

M'ha agradat molt la predisposició del públic a repetir, la bona rebuda que ha tingut el concert.


El programa comptava amb temes de grans compositors com Mozart, Mendelsshon o Verdi, entre d'altres, i que segons la mateixa de No, era un dels programes preferits del mestre Rampal. Això, sumat al fet de tocar a casa, han fet que el concert hagi estat carregat d'emocions diverses.

Patrícia de No

Crec que hi ha hagut de tot, moment molt emotius, moments molt virtusos i també moments d'humor, Crec que ha estat un concert molt maco.


D'altra banda, la flautista local també s'ha mostrat satisfeta d'haver pogut oferir un repertori que permeti al públic conèixer obres de grans compositors escrites per flauta, ja que segons afirma, aquest instrument encara es coneix poc.