L'última de Tom Hanks i un film d'animació, als cines locals

Tom Hanks protagonitza 'El capitán' / Font: Captainphillipsmovie.com

Cultura

Publicat el 18/oct/13 per Tamara Atienzar

La pel·lícula protagonitzada per Tom Hanks 'Capitán Philips' i l'últim film d'animació de DreamWorks, 'Turbo', protagonitzen les estrenes d'aquest divendres als cinemes. A més, els Yelmo porten la comèdia 'Una cuestión de tiempo' i la història de WikiLeaks, 'El quinto poder'.

Ambientada en el segrest d'un capità de vaixell al 2009 per part de pirates somalis, la cinta 'Capitan Philips' mostra els tres dies en què el capità va mantenir fora de perill la resta de la tripulació gràcies a la seva retenció. Finalment, la marina nord-americana va rescatar-lo i va capturar els pirates.

La pel·lícula adreçada als més petits arriba amb 'Turbo' que porta un cargol obsessionat en ser el més ràpid de la seva espècie. El cargol aconseguirà el poder de la velocitat i es farà amic d'uns cargols que viuen al carrer.

'Una cuestión de tiempo' és la història d'un jove que descobreix que tots els homes de la seva família poden viatjar en el temps. El protagonista tornarà al passat per conquerir una jove.

La creació i difussió de WikiLeaks arriba amb 'El quinto poder'. El film mostra el moment en què Assange i Berg obtenen accés a la major quantitat de documents confidencials de la història. Els responsables de la plataforma hauran d'enfrontar-se al cost de guardar un secret i el risc d'exposar-lo.