Entrades exhaurides per al concert de Manel al Teatre-Auditori

Caràtula de l'últim disc de Manel / Font: Manelweb.com

Cultura

Publicat el 22/oct/13 per Sílvia González

Manel ha tornat a exhaurir entrades pel concert que farà el 19 de desembre al Teatre-Auditori, segons el web de la banda. La formació, que visita per tercera vegada la ciutat, presentarà el seu últim disc 'Atletes, baixin de l'escenari'.


MIRA-HO A CUGAT TV

El popular quartet català ha tornat a penjar el cartell d'entrades exhaurides al Teatre-Auditori. No ho ha fet en 20 minuts com va passar al concert de 2011, però la formació ja ha omplert les 788 butaques del teatre quan encara queden dos mesos pel nou concert.

El 19 de desembre la banda presentarà el seu tercer disc, 'Atletes, baixin de l'escenari', la creació del qual el mateix grup va avançar en primícia a Cugat.cat. Un concert que arribarà dos anys després de l'exitosa actuació de fa dos anys on Manel va interpretar els temes de '10 milles per veure una bona armadura'.

De fet, i de moment, la banda ha presentat tots els seus discos a Sant Cugat. El seu primer treball, 'Els millors professors europeus', també va arribar a la ciutat, el 2009, en un concert gratuït davant el Teatre-Auditori amb motiu dels 20 anys de Promusa.