Motis i Chamorro tanquen l'any del Club de Jazz de Sant Cugat

Motis i Chamorro / Foto: Club Jazz Sant Cugat

Cultura

Publicat el 10/des/13 per Marc Sala

Andrea Motis i Joan Chamorro tancaran l'any del Club de Jazz Sant Cugat amb un concert a El Siglo el 27 de desembre. Motis i Chamorro aniran acompanyats als instruments per Ignasi Terraza, Josep Traver i Este Pi en una actuació a dos quarts d'onze de la nit.


MIRA-HO A CUGAT TV

La nit del concert l'associació jazzística proposa un sopar al Xiringuito del Mercantic a les nou del vespre per agafar forces per assistir l'actuació. El preu de l'entrada al concert és de 15 euros. A partir de la mitjanit continuarà la festa a la sala santcugatenca.

Motis i Chamorro compten amb una trajectòria que inclou fins a 10 treballs i diversos premis. En aquest cas, aniran acompanyats d'un trio que recentment ha actuat al Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

Per evitar aglomeracions, els organitzadors han decidit limitar l'aforament i obrir una via per reservar entrades. A través de les adreces Clubdejazzscugat@gmail.com i info@elsiglo.cat es poden sol·licitar els tiquets o bé directament a la sala El Siglo qualsevol matí, tret dels dilluns.