L'Ateneu premia els pessebres de Josep Casas, Rosa Llunell i el Terra Dolça

Cultura

Publicat el 23/des/13 per Núria Juanico

L'Ateneu ha premiat aquest dilluns els pessebres de Josep Casas en la categoria tradicional, Maria Rosa Llunell en la d'artístic i el Terra Dolça en la d'innovació. Un recorregut poètico-musical ha visitat els pessebres del centre i ha posat punt final a l'Ateneu, on s'han atorgat els guardons a les creacions més originals.

El centre s'ha omplert de música i poesia amb un recorregut que ha anat fent parada als pessebres que es poden veure des de les finestres de les llars. Una trentena de persones han visitat les creacions en una ruta que ha acabat a l'Ateneu, on ha tingut lloc l'entrega de premis del concurs de pessebres. Després d'uns anys sense celebrar-se, el certamen ha reviscut enguany en una edició que ha acollit 22 pessebres. Un dels membres del jurat, Toni Ramon, ha destacat l'originalitat de les creacions que s'han presentat al concurs.

Toni Ramon

En els pessebres que estem acostumats a veure a les cases, hem de dir que hi ha autèntiques meravelles. En recuperar el concurs, molta gent se'n ha assabentat a partir dels mitjans de comunicació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els guanyadors han rebut un lot de productes de la pastisseria Sàbat, un diploma i una subscripció al setmanari 'Diari de Sant Cugat'. Josep Casas, Maria Rosa Llunell i el Terra Dolça han explicat que han intentat plasmar la tradició i la innovació en les seves obres.

Guanyadors

La meva filla em va comentar de fer pessebres tradicionals, i ara el faig. / Intentem canviar el repertòri any rere any. / Fa molt de temps que faig pessebres de barrufets i Terra Dolça em va proposar fer el seu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Ateneu també ha guardonat amb un diploma els guanyadors del segon i tercer premi de cada categoria.