Alumnes de l'Esbart ofereixen un recital de balls nadalencs al centre de la ciutat

Cultura

Publicat el 28/des/13 per Adrià Rocha

Els nens i nenes de l'Escola de Dansa de l'Esbart han ballat aquest dissabte a ritme de les nadales més tradicionals. Els alumnes han mostrat les seves habilitats davant els pares i mares en una cercavila que ha omplert de música i festa el centre de Sant Cugat.

Mitjançant diferents balls i meticuloses coreografies, els membres de l'Escola de Dansa de l'Esbart han mostrat les seves habilitats artístiques a més d'un centenar de persones. Les nadales més tradicionals d'aquestes festes han aportat el caràcter festiu al centre de la ciutat i han servit per fer moure grans i petits.

L'organitzadora de la jornada, Lali Mateu, ha explicat que amb aquest acte han donat a conèixer les tradicions catalanes i, alhora, ha servit perquè els nens puguin ensenyar als seus familiars la feina feta durant el curs.

Lali Mateu

Creiem que està molt bé perquè els nens poden ensenyar el que han après i participar en una tradició del poble i catalana

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La iniciativa, que l'Esbart ha consolidat, busca mostrar la cara més divertida del Nadal i educar als infants mitjançant activitats entretingudes i divertides, segons ha destacat Mateu.

Lali Mateu

Fa molts anys que fem la ballada dels Innocents i és una forma de sortir a ballar, enganxar llufes durant el dia d'avui i fer festa d'una forma divertida

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El ball ha passat pel carrer Major, la plaça de Sant Pere, el carrer de Santiago Rusiñol i ha acabat a la plaça d'Octavià.