Fila Zero torna a portar 'Revolta de Bruixes' a la Unió 25 anys després

Fragment del cartell de l'obra / Foto: Fila Zero

Cultura

Publicat el 17/gen/14 per Marc Sala

La companyia Fila Zero torna als orígens amb la representació aquest divendres i dissabte de 'Revolta de bruixes', la primera obra que van representar el 1989. La funció comença a les deu de la nit al Teatre La Unió i l'entrada té un preu de 10 euros, vuit per als socis de l'espai.

'Revolta de bruixes' mostra les circumstàncies personals de sis companyes de feina que es revolten exigint millores salarials capitanejades per Sofia, encara que no totes veuen tan clares les seves reivindicacions. El text originari té la signatura del dramaturg Josep Maria Benet i Jornet i la primera representació de Fila Zero va ser sota la batuta d'Ernest Naté.

L'actual director de la companyia, Pere Royo, ha explicat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons-Matins en xarxa' de Cugat.cat (91.5FM) que tots van estar d'acord a celebrar l'aniversari amb aquesta peça.

Pere Royo

És una obra que m'encanta. Tots vam pensar que era la millor manera de celebrar l'aniversari.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La d'aquest divendres serà la primera representació que tindrà continuïtat dissabte i a finals de mes, ja que el 31 de gener i l'1 de febrer hi haurà dues representacions més també a La Unió. La darrera oportunitat per gaudir del muntatge serà el 2 de febrer a dos quarts de sis de la tarda.