Cesk Freixas torna avui a Sant Cugat per oferir un dels seus concerts més íntims

Cesk Freixas torna a actuar a Sant Cugat / Foto: Facebook de l'artista

Cultura

Publicat el 31/gen/14 per T Atienzar / M Sala

El cantautor Cesk Freixas aproparà les seves lletres al públic a través de la música i la tertúlia per deixar al descobert la seva vessant més íntima. L'actuació tindrà lloc aquest divendres al Casal de Joves Torreblanca i començarà a les nou del vespre.

Cesk Freixas va editar el seu primer disc 'Set voltes rebel' el 2005. Des d'aquest any, el cantautor ha publicat tres treballs més: 'El camí cap a nosaltres', el 2007; 'La mà dels qui t'esperen', publicat el 2009 i 'Tocats pel foc', inspirat en l'obra homònima de Manuel de Pedrolo.

En una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons-Matins en Xarxa' de Cugat.cat (91.5FM), el cantautor ha assegurat que està content d'actuar a l'escenari santcugatenc ja que, com ha dit, va començar la seva carrera en espais similars al TorreBlanca.

Cesk Freixas

És un espai idoni per tocar. Va en el mateix sentit de la nostra visió del que ha de ser un equipament cultural.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A més, l'artista va publicar el seu primer llibre al novembre, 'Paraules de Gaetà'. Freixas ha guanyat tres Premis Enderrock al millor artista, millor disc i millor directe de cançó d'autor per votació popular en 2013.