En marxa el 9è Premi de Recerca Manuel Vázquez Montalbán

Montalbán en una imatge d'arxiu / Foto: Gencat

Cultura

Publicat el 12/feb/14 per M Sala / A Rocha

El Memorial Manuel Vázquez Montalbán ja ha obert les inscripcions pel seu Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat. El certamen, que tanca inscripcions divendres de la setmana vinent, reconeix treballs realitzats en solitari o en equip i que tractin sobre temes curriculars.

El membre de l'Associació Memorial Manuel Vázquez Montalbán Isidre Marias ha explicat a Cugat.cat que amb aquest certamen busquen homenatjar la figura de l'escriptor, així com que els joves coneguin i puguin compartir els valors ètics i d'igualtat de Montalbán.

Isidre Marias

L'objectiu és homenatjar la figura de Vázquez Montalbán ara que fa 10 anys de la seva mort. Volem destacar la seva actitud i tarannà a l'hora d'intentar crear una societat més justa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La convocatòria també s'acompanya del Premi Joan Auladell que reconeix el millor treball de temàtica local i que està dotat pel Grup d'Estudis Locals (GEL). La intenció de l'organització, la Comissió Memorial Vázquez Montalbán, és 'mantenir viu el llegat intel·lectual i ètic' de Vázquez Montalbán.