Oriol Padrós, Underways i Anarkseniko s'afegeixen a la DesPlaça Jove

Moment de l'actuació d'Underways / Foto: DesPlaça Jove

Cultura

Publicat el 24/mai/14 per Anna González

Els grups Underways, Anarkseniko i Oriol Padrós tocaran a la DesPlaça Jove de la Festa Major. Les tres propostes s'han proclamat aquest divendres guanyadors de la segona fase del concurs DesPerta i s'afegeixen a les bandes Backward, T-24 i Ghost Trip.

La DesPlaça Jove ja té el cartell de concerts completat, gràcies al concurs DesPerta amb el qual s'han triat per votacions els sis grups locals que tocaran en aquest espai de Festa Major.

Els darrers tres seleccionats han estat Oriol Padrós, Underways i Anarkseniko, que s'afegeixen als seleccionats en la primera fase del certamen, Backward, T-24 i Ghost Trip. Tots ells rebran 250 euros per tocar.

Enguany, aquest espai de la Festa Major, que gestiona l'assemblea de DesPlaça Jove, es trasllada al Parc de Ramon Barnils.

L'assemblea de la DesPlaça Jove està formada per l'Agrupació Escolta Berenguer El Gran, AE La Floresta, Esplai Pica-Roca, Escola d'Excursionisme, les JERC, la JNC, Front Freak, AMAM, Kataplaca, Kata Kitinga, UESC, Club Rugby Sant Cugat i Handbol Sant Cugat.