Emma Vilarasau guanya el Premi Max a la millor actriu per 'Barcelona'

Vilarasau a 'Barcelona' / Foto: Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 26/mai/14 per Anna González

L'actriu santcugatenca Emma Vilarasau ha guanyat el Premi Max a la millor actriu per la seva interpretació a l'obra 'Barcelona'. Aquests guardons, que s'han entregat aquest dilluns al teatre Circo Price de Madrid, reconeixen i premien els professionals de les arts escèniques.


MIRA-HO A CUGAT TV

L'actriu Emma Vilarasau estava nominada pel seu paper a 'Barcelona'. El muntatge se situa al març del 1938, en plena Guerra Civil, durant els bombardejos de l'aviació feixista, quan una família mira de resistir sense perdre, però, les ganes de ballar i riure. L'espectacle s'ha pogut veure al Teatre-Auditori fa uns mesos.

A més del guardó de Vilarasau, que no ha pogut recollir el premi per motius de feina, les distincions també han reconegut el dramaturg Pere Riera a la millor autoria teatral per 'Barcelona'.

L'altre santcugatenc que també optava a un dels premi és Francesc Orella per 'Un aire de família'. Finalment, però, el guardó ha anat a mans de Juan Diego Botto per 'Un trozo invisible de este mundo'.

El guardó al millor director ha estat per al valencià Carles Alfaro per 'El lindo don Diego' de la Compañía Nacional de Teatro Clásico.