Una sala polivalent, la millora del barri del Monestir i la piscina coberta de Mira-sol seran realitat el 2017

Economia

Publicat el 10/nov/16 per Sílvia González

Els nous pressupostos preveuen una inversió de 20,7 milions que farà realitat una sala polivalent darrere del Teatre-Auditori, millores al barri del Monestir i la primera fase del complex esportiu de Mira-sol. La inversió creix un 13% i destina partides importants a la remodelació de La Unió (2,6 milions), la connexió a la xarxa d'aigua de Can Barata (0,9 milions) i la construcció del pavelló de la Guinardera (0,4 milions).

Els comptes acordats per Convergència i ERC-MES incorporen l'anunciat milió per als pressupostos participatius, més de dos per a millorar carrers i jardins i 1,4 per a mobilitat i via pública. Les inversions inclouen més de tres milions per a instal·lacions esportives, un dels quals anirà al reivindicat complex esportiu de Mira-sol. El 2017 serà una realitat la primera fase d'aquest projecte amb la piscina coberta i una sala multifuncional.

Dos pessics del pastís inversor es destinen a l'adequació d'un pavelló a l'institut Leonardo i al projecte de la Biblioteca Central, mentre que 1,3 milions aniran a parar a la promoció de pisos públics per a gent gran de Rius i Taulet.

La sala polivalent costarà un milió i dotarà la ciutat d'un espai amb sala de concerts i bucs d'assaig, oberta a l'ús ciutadà. Ho detalla el tinent d'alcalde d'Economia, Damià Calvet.

Damià Calvet

El projecte que farem disposarà de totes les mesures de correcció, d'ús i de so. Tindrà una dotació d'un milió d'euros que implementarem al llarg de l'any.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La partida més important en inversions és la reserva de 4,8 milions per a les expropiacions de zones verdes, finançats amb un endeutament del mateix import.