El Dom Cugat reprèn les trobades gastronòmiques aquest divendres

El president i el secretari de l'entitat han parlat al 'Connectats' de la trajectòria de l'associació, la seva filosofia i els nous projectes

240111-domcugat-a-cugat.jpg
Joan Franquesa, president, i, Jaume Sàbat, secretari de Dom Cugat / Foto: Cugat Mèdia
-->
Enllaç copiat al clipboard

Carme Reverte

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més
12/01/24 a les 09:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

La societat gastronòmica local Dom Cugat va néixer el 1997 de la mà d’un grup de santcugatencs apassionats per la cuina i el bon menjar. Actualment, les seves trobades tenen lloc al Txocu Sant Cugat i aquest divendres faran la primera de l’any. En aquesta ocasió, un dels cuiners serà l’actual president, Joan Franquesa, que acompanyat de Jaume Sàbat, secretari de l’entitat, han explicat al ‘Connectats’ la història de l’entitat i han compartit alguns dels plans de futur.

Escolta-ho