La Vdegustació de tres torrades, del restaurant VdGust, és el plat guanyador del ‘Sant Cugat va de Tapes 2019’. A través de la votació popular, els clients han triat la proposta de l’establiment com la millor tapa de les 26 participants en aquesta setena edició. És
El propietari i cuiner del restaurant, Oriol Gràcia, ha explicat a Cugat Mèdia que no ‘s’esperaven tornar a guanyar’, ja que per ell ‘hi havia molt més nivell que l’any anterior’. Tot i això, Gràcia creu que el secret de l’èxit ha estat en oferir una tapa ‘bona i abundant’, servida en ‘menys de dos minuts’. El cuiner també ha remarcat que l’objectiu no era ‘anar a guanyar el concurs’, sinó ‘ensenyar’ el que ofereixen: embotits ibèrics, catalans, formatges i patès. La manera ‘més fàcil’ era amb torrades. La tapa que oferia el VdGust consistia en una degustació de tres torrades: de brie, tomàquet semi sec i encenalls d’ibèric; de botifarra d’ou amb mostassa i parmesà; i de sobrassada picant amb formatge de cabra. Una de les torrades ja s’ofereix al restaurant i les altres dues eren de nova creació. Segons ha confirmat Gràcia, han venut més de 2.000 tapes. L’establiment va començar a participar al ‘Sant Cugat va de Tapes’ l’any anterior i s’ha emportat el premi en l’edició passada i la d’enguany.

