El servei gastronòmic de l’Ateneu amplia les seves activitats amb nous espais i equipaments. L’entitat pretén arribar a totes les persones interessades en la cuina amb diverses ofertes relacionades amb el món culinari.
L’espai gastronòmic impulsa aquest creixement després de la recent remodelació i ampliació de les seves instal·lacions, juntament amb la millora de l’utillatge i els equipaments. El servei obre també un nou rebost així com un conjunt d’activitats. La intenció dels serveis gastronòmics és fer extensives les seves activitats a tota mena de públic. Ho explica un dels membres dels serveis gastronòmics de l’Ateneu, Joan Carles Busquets:
L’oferta de les activitats inclou la realització de cursos i tallers, però també trobades, sortides i la formació d’un nou grup de la Penya Gastronòmica. Joan Carles Busquets explica en què consisteixen les activitats d’aquest col·lectiu:
Els santcugatencs que hi vulguin participar podran passar per l’Ateneu per visitar les instal·lacions gastronòmiques.

